Nieuws

maandag, 29 augustus 2016 08:08

Goede seizoensopening Judoschool Hoogezand-Sappemeer

Aankomende week starten de reguliere judolessen weer in Hoogezand en Sappemeer. De wedstrijdjudoka's van Judoschool Hoogezand-Sappemeer zijn echter alweer twee weken in voorbereiding op het nieuwe wedstrijdseizoen.
De judoka's hebben in de vakantie goed gewerkt aan hun conditie en techniek en wisten afgelopen zaterdag op het eerste toernooi van het seizoen daar hun voordeel mee te doen.

Op de Artland Cup in het Duitse Quakenbruck wist de Judoschool de beker te winnen voor best presterende Judoteam op dit toernooi.

Bij de jeugd -12 jaar wisten Ruben Vos, Leon Bax en Sarah van Driel met erg mooi judo een knappe eerste plaats te behalen. Matthijs Vos werd in deze leeftijdscategorie zeer knap tweede.

In de categorie -15 jaar wist Vera Raspe al haar wedstrijden te winnen en werd kampioen. Daarnaast deze er nog een aantal judoka's mee in de leeftijdscategorie +15 jaar. Kampioen in deze categorie werd Huub Raspe. Keurige tweede plaatsen waren er voor Inge Bos en Vera Raspe. Anna Raspe werd prima vierde.

$doc->addStyleSheet($tpath.'/css/extra.css');