Agenda

Geen evenementen

Nieuws

zondag, 16 juni 2019 21:48

Team Judoschool Hoogezand-Sappemeer zilver op NK

Voor de judoka’s van Judoschool Hoogezand-Sappemeer is het een bijzonder succesvol weekend geweest. Allereerst wist judojuf op de maandag in Sappemeer haar tweede dan te behalen tijdens de zwarte bandexamens in Assen.
Daarnaast kwam het meisjesteam -12 jaar en het jongensteam -15 jaar in actie op het NK jeugdteams in Nijmegen. De jongens deden het uitstekend en wisten zich na 3 winst en 1 verliespartij te plaatsen voor de strijd om het brons.

Helaas wisten ze deze niet te winnen en werden ze keurig vijfde van Nederland.
Het meisjesteam -12 jaar was in topvorm en wist met tweemaal 4-1 te winnen en de halve finale te behalen. Hierin werd met 3-2 gewonnen en plaatsten de dames zich voor de finale. Helaas was de kampioen van vorig jaa hier nipt met 3-2 te sterk waardoor zij genoegen moesten nemen met een hele fraaie tweede plaats op dit NK.
Een ongelooflijke topprestatie van deze teams, die aantonen dat het jeugdjudo behoorlijk in de lift zit bij Judoschool Hoogezand-Sappemeer. Mocht je een keer mee willen doen dan ben je van harte welkom op de maandag in de boswijklaan en/of op woensdag in de astronautenlaan. Voor meer info: www.judohoogezand-sappemeer.nl

$doc->addStyleSheet($tpath.'/css/extra.css');