woensdag, 30 oktober 2019 21:57

Vrijwilligers gezocht voor HS toernooi Speciaal

Beste judoka’s, ouders en familie,

Zoals jullie wellicht weten staat het HS toernooi er aan te komen. Dit is de eerste editie van het toernooi in Hoogezand-Sappemeer. Het is belangrijk dat de zaken goed geregeld zijn. Dit valt niet te realiseren zonder vrijwilligers. Sterker nog, zonder vrijwilligers is er gewoon géén toernooi. Onze vraag naar jullie is dan ook of er mensen zijn die willen helpen bij dit mooie evenement. Wij zijn op zoek naar mensen (ook zonder ervaring) die willen helpen bij de volgende onderdelen:

  • Matten leggen/opruimen (Kalkwijck, vrijdag vanaf 22.00 en zaterdag na afloop)
  • Wedstrijdtafel (Tijd/Scorebord/Deelnemerslijst)
  • Zaalbeheer
  • Weging
  • Catering
  • Kassa
Het toernooi zal plaatsvinden op 30 november in de Kalkwijck. Een voorlichtingsavond is op 20 november om 19.30 in gymzaal aan de astronautenlaan 33 in Hoogezand.Tijdens deze avond zal de voorbereiding naar het toernooi worden besproken. Ook komt dan ter sprake wat er van de vrijwilligers wordt verwacht en een cursus van hoe het werkt achter de tafel.

Voor nu is het eerst van belang dat wij weten WIE zich als vrijwilliger wil inzetten. WAT hij of zij het liefste van bovenstaande wil doen en WANNEER hij of zij beschikbaar is over de gehele dag. Tijdens de dag wordt voor drinken en lunch gezorgd.

Dus geef je op en maak er samen met ons een geslaagd toernooi van!

Voor vragen en/of opgave kun je contact opnemen met:

Jolanda Bultena - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden voor 20 november.

$doc->addStyleSheet($tpath.'/css/extra.css');